PORTADA NOTÍCIES QUI SOM

 

Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes

 


Setmana de l'Energia a Calldetenes.

 

Benvolguts veïns i veïnes de Calldetenes ,

La setmana del 22 al 28 d'octubre és l'anomenada setmana de l'energia .

Al llarg d'aquesta setmana es duen a terme accions paral·leles per tot el territori català per prendre consciència de la importància d'estalviar energia i intentar capgirar les resistències que els PDeCATtadans presenten als canvis d'hàbits.

La qüestió és estalviar. Tots tenim un paper important a l'hora de construir un nou model energètic més sostenible que doni lloc a una societat més saludable en el seu consum d'energia. Quan preguntem als professionals que ens envolten per saber com podem estalviar energia, descobrim que moderació i benestar no són antònims.

Aquest any l'Ajuntament de Calldetenes, en col·laboració amb l'Institut Català de l'Energia ha decidit acollir uns actes dins el marc de la setmana de l'energia. Els actes tindran lloc el divendres 26 d'octubre de 5 a 8 del vespre i diumenge dia 28 de 10 a 2/4 de dues del migdia al vestíbul de l'Ajuntament de Calldetenes.

Durant aquests dos dies contarem amb la presència de dos consultors energètics . Seran professionals experts en educació ambiental que, en una cinquantena de municipis adscrits a la Setmana de l'Energia, informaran als PDeCATtadans interessats sobre quin és el consum energètic habitual a la seva llar i com reduir-lo.

L'auditoria personalitzada, que es realitzarà en diferents dies i en punts d'arreu de Catalunya, consta d'un breu qüestionari sobre hàbits en l'ús de la calefacció, l'aigua calenta, electrodomèstics i enllumenat. L'objectiu és fer un diagnòstic de cada cas i assessorar la població per incrementar l'estalvi energètic i, per tant, l'estalvi econòmic domèstic anual .

Així doncs recomanem a tots els que hi estigueu interessats que passeu per l'ajuntament durant l'horari assenyalat, per tal de que pogueu rebre un consell d'estalvi energètic personalitzat adequat a les vostres llars i que contribuïrà a millorar el medi ambient i reduir la factura elèctrica de casa vostra. Tots els que hi prengue part rebreu un obsequi d'una bombeta de baix consum elèctric .

Es recomana que porteu una factura del consum elèctric de les vostres llars per tal de que els consultors us puguin aconsellar sobre diferents mesures d'estalviar energia i al mateix temps rebaixar l'import econòmic de la mateixa.

Perquè l'estalvi energètic és cosa de tots, us hi esperem!

 

Regidoria de Serveis de l'Ajuntament de Calldetenes

 


tornar a portada [+]

 

l'Estel Blanc

Parlem-ne

PDeCAT Calldetenes © 2007 Tots els drets reservats
Optimitzat per a resolució de 1280x1024