Frum
Fils
Pep 19-10-2012 - 01:12:18
violencia de genere
bona nit a tots,
encara que aquest forum es de politica municipal, totes aquelles coses que ens afecten com a societat civil catalana es llogic que en poguem fer cinc centims, i es per aixo, que avui he viscut una experiencia on sha mha convidat a exercir la violencia masclista, per posar-vos en antecedents, la meva exdona es presenta en el lloc meu de treball i monta el seu sarau(varies vegades), despres de demanarli que en aquest lloc no es tracten aquestes temes i demanar ajuda a amics amb misatges a movils expresant aquests fets i als mossos desquadre, arriba el moment de presentar una denuncia, en dos dies tenim el judici per faltes, en primer lloc tenim un advocat defensor de la meva ex que jo lhavia denunciat al colegi dadvocats per deixerme sense defensa(actuava dadvocat dofici) en un judici anterior per agresions(lagresor va ser condemant a 2 anys de preso), en segon lloc tenim un ministeri fiscal que no demana ordre dallunyament, la qual tant es defensiva per latacant com per el posible atacat, aixo es el que jo demanava, una ordre dallunyament que afovoreix als dos, pero el ministeri fiscal a desestimat i ladvocat defensor tamb ha desestimant, tot dient que jo era mes alt i gros, com si aixo fos sinonim de aguantar totes les injuries i agresions per part de lexparella, arribat a aquest punt doncs perque tenim tantes persones per fer justicia si el que tots busquen es que lhome perdi el mon de vista? espero que la sra. jutjesa tingui el seny(tot i ser de madrid) que els altres interlocurtors no han mostrat,
sempre havia pensat amb ligualtat en les persones, pero avui he vist clar que els homes estem per sota de les dones, i aixo es el que vull denunciar, i lluitare per tots els homes amb situacions similars, es mes, el meu fill no pot tenir un futur digne si no tenim igualtat entre lhome i la dona,
espero que aquesta situaci no afecti la meva tasca al capdevant del govern, tamb em sembla llogic explicar la nova situaci actual del vostre regidor,
salut i independencia
  335:0
Pere Vinyeta 19-10-2012 - 02:24:42
Re: violencia de genere

Bona nit Pep,

Lamento molt les circumstàncies en les que et trobes i que, per experiència pròpia, sé quan doloroses son.

Dit això, entenc que el diàleg amb la teva ex-parella és difícil o impossible; en aquest cas només queda la via legal que encara ho empitjora més.

Jo, que malauradament sóc un home experimentat amb divorcis (n'he viscut dos fins a trobar la meva parella ideal) crec que la única sortida satisfactòria és que un amic comú faci d'enllaç entre les parts. Si a això hi sumem una proposta engrescadora per la parella, econòmica o d'altra mena, augmentem les probabilitats d'èxit sempre i quan la rancúnia no passi a ser la prioritat.

El que mai és aconsellable és deixar-se portar per l'excitació... moltes vegades -malauradament, molt sovint- això és el que cerquen certes actuacions i seguir-lis el joc és fer-se un trist favor un mateix. Crec que aquí és d'aplicació el característic seny català.

I, finalment, estic segur que aquestes circumstàncies personals no afectaran la teva gestió al govern municipal. També per experiència (no sóc llest... sóc vell) sé que les activitats intenses son el millor refugi pels estats d'ànim complexos. Per tant, crec que és el moment d'agafar el tema municipal que sigui més complicat; serà la millor teràpia que podràs fer.

Només un punt més per acabar; rebles el teu escrit amb un crit a la nostra sobirania nacional. Jo crec fermament que estem al bon camí i això ha de ser la via cap a la plenitud nacional. I la mateixa plenitud, en aquest cas personal, us desitjo tant a tu com a la teva ex-dona en un marc de comprensió. Catalunya i Espanya seran nacions independents però es respectaran i, qui sap, potser s'estimaran en la distància. Tant de bo això us passi també al plànol personal.

  336:335
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes