Frum
Fils
Pep 07-02-2012 - 01:14:06
dimisi erc.

bona nit,


en el ple d´aquesta nit, he quedat impresionat del nombros public que demanva la dimisió dels dos Jaumes, l´exprimertinent d´alcalde ha tingut que aguantar una tempesta que estic segur que ho ha fet per el compromís que tenía, l´exalcalde ha preferit tirar la pedra i amagar la mà, si despres del dia d´avui el grup d´ERC. no pren cap responsabilitat, senzillament es que el partit va a la deriva, i aixo no nomes es mala senyal per Calldetenes, sino per el nostre pais.


salut

  320:0
Pere Vinyeta 07-02-2012 - 03:12:25
Re: dimisi erc.

Tins entès que els regidors electes -malgrat sigui amb mentides- no estan obligats legalment a dimitir. Per tant suposo que el partit (ERC) poc hi pot fer per obligar-los. Malgrat tot, confío que per dignitat o per vergonya no assisteixin cap vegada més al ple. Enganyar al poble ha de tenir un cost.

  321:320
Pep 09-02-2012 - 19:45:18
Re: dimisi erc.
hola Pere i a tots els que seguiho aquest fil,
es cert que la dimissi nomes la poden efectuar els interesats, pero, la direcci del partit, i em refereixo a els alts carregs, no poden passar per alt tot el que esta passant a Calldetenes, un expresident del consell comarcal i un exalcalde historic amb 19 anys a lesquena, no, no poden pasar per alt tot aixo, si ho fan, alla ells, ERC, no tindra cap credibilitat al nostre poble, i no perque ho digui jo, sino perque els seus representants cada dia que pasa posen el llisto mes alt, quan em referia que en Jaume Parramon va venir al ple per comproms, no ho deia per responsabilitat al poble, o al seu partit, sino a interesos personals, ja ho he denuncait varies vegades la poca entesa de la democracia daquest senyor en diversos fils daquest forum, nomes acabar dient que per la meva part sha acabat la postura de dialeg i entesa que ultimanent tenia cap al grup dERC. ells i nomes ells son responsables de tot el desgavell de lajuntament i algu ho ha de fer public,
salut
  322:321
Pep 30-03-2012 - 01:13:00
Re: dimisi erc.
Bona nit,
si despres del ple davui seguim sense la dimisi del sr. Jaume, si despres del final del ple tot es tradueix amb unes disculpes i res mes,
lamentable, lamentable, lamentable,
ho he dit en el ple, avui mavergonyeixo de ser regidor, i despres del final davui, nomes puc pensar que tinc que seguir lluitant per el meu poble, amb mes fora i mes convicci, i demostrar lespiral de decadencia dels Jaumes que representen a ERC.,
salut
  323:322
Pere Vinyeta 30-03-2012 - 02:18:55
Re: dimisi erc.

La deplorable gestió de l'ex-alcalde Mas ha deixat Calldetenes en situació de fallida. Així ho han entès tant el regidor Illa com els regidors Erra, Blancafort i tu mateix.

Ara estarem 10 anys sense inversions i amb alt risc d'haver de reduir serveis bàsics per la canalla (camp de futbol) o per tots (autobús).

L'alt endeutament que haurem d'assolir per pagar els deutes als proveïdors ens deixarà en mans de l'administració espanyola que, en cas d'impagament de quotes, no dubtarà en treure-ho dels imports mensuals que ingressen als ajuntaments; és a dir, situació dramàtica.

Ha quedat clar que el problema que ens enfonsa és el Torrental; aquell Torrental que el govern Mas ha malmès per beneficiar propietats privades com la seva.

I has estat grandiós, Pep, quan responent a una felicitació d'en Benet per la gestió d'escombraries, li has respost que qui farà el sacrifici son els calldetenencs i és a ells a qui s'ha de felicitar.

També he trobat molt emotiva la reflexió d'en Miquel Erra quan ha dit "tant d'esforç i tant de temps per assolir els drets de les persones i ara se'ns envà tot a norris".

I dit això més el que em callo, en fer jo, en nom del votants de SI, la pregunta sobre si s'exigiran responsabilitats al mal govern, en Jaume Mas no se li acut res més que reprovar-me les meves paraules i entrar en insults personals a la meva persona. Déu n'hi do.

M'ha emocionat la teva assumpció de l'obligació de defensar el teu poble amb totes les teves forces. Només no coincideixo amb tu amb que t'avergonyeixis de ser regidor... jo em sento representat i orgullós de la teva integritat.

Pere Vinyeta

  324:323
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes