Fòrum
Fils
Pep 16-06-2011 - 21:15:30
Nova etapa
bona tarda,
em començat una nova etapa a Calldetenes amb un govern bipartit, amb un suport molt ampli, tot i que la llista mes votada va ser ERC., i desmentint que ERC no esta a 4 vots de la majoria absoluta, ara si es compte que aquests 4 es resten de CiU, llavors jo crec que son 8, pero en fi ja sabem que els numeros no son el fort per la gent d´ERC. Calldetenes.
m´agradaria comentar una situació actual del nostre poble, on l´exalcalde es pasa el dia rabiant i posant pals a les rodes del nou govern, res extrany, el que es mes extrany es que la gent d´ERC, li segueixin les ordres, per exemple sabem que posaran totes les trabes posibles a dos regidors de govern, tampoc seria res d´estrany, pero, no diuen que s´estimen el poble?
llavors jo m´ofereixo per desencallar aquesta situació, jo no tinc res personal contra els dos Jaumes d´erc. mes enllà de la politica municipal,(i que son dos persones que no tenes sentit del que s´entem per democracia) i posar traves per que el poble no avançi em sembla mes enllà del ridicul, (ja tenim l´experiencia de quedarnos un any sense el cros d´atletisme degut precisament al caracter d´en jaume mas i els seus seguidors) es per això que estic disposat a arribar a un acord amb els dos Jaumes per facilitat la convivencia del nostre estimat poble, sempre i quan sense voler ser jo el protagonista, i pensant que tampoc aquesta decisió a estat consultada per la candidatura de CiU e I. per Calldetenes ni per el nou equip de govern al qual em dec, tambè voldria deixar clar que això que proposo no es pas per que es faci una lectura tipus de que ja el nou govern no s´avenen , tot el contrari fins al dia d´avui, senzillament, he tingut l´opinió d´una persona que diu que això sera una guerra, jo la vull evitat, espero que els altres tambè, però en tot cas, jo nomes defenso una manera de fer Calldetenes, i sempre estic de front, no com altres...
salut
  306:0
Grup Municipal de Convergència de Calldetenes