Frum
Fils
Pep 16-06-2011 - 21:15:30
Nova etapa
bona tarda,
em comenat una nova etapa a Calldetenes amb un govern bipartit, amb un suport molt ampli, tot i que la llista mes votada va ser ERC., i desmentint que ERC no esta a 4 vots de la majoria absoluta, ara si es compte que aquests 4 es resten de CiU, llavors jo crec que son 8, pero en fi ja sabem que els numeros no son el fort per la gent dERC. Calldetenes.
magradaria comentar una situaci actual del nostre poble, on lexalcalde es pasa el dia rabiant i posant pals a les rodes del nou govern, res extrany, el que es mes extrany es que la gent dERC, li segueixin les ordres, per exemple sabem que posaran totes les trabes posibles a dos regidors de govern, tampoc seria res destrany, pero, no diuen que sestimen el poble?
llavors jo mofereixo per desencallar aquesta situaci, jo no tinc res personal contra els dos Jaumes derc. mes enll de la politica municipal,(i que son dos persones que no tenes sentit del que sentem per democracia) i posar traves per que el poble no avani em sembla mes enll del ridicul, (ja tenim lexperiencia de quedarnos un any sense el cros datletisme degut precisament al caracter den jaume mas i els seus seguidors) es per aix que estic disposat a arribar a un acord amb els dos Jaumes per facilitat la convivencia del nostre estimat poble, sempre i quan sense voler ser jo el protagonista, i pensant que tampoc aquesta decisi a estat consultada per la candidatura de CiU e I. per Calldetenes ni per el nou equip de govern al qual em dec, tamb voldria deixar clar que aix que proposo no es pas per que es faci una lectura tipus de que ja el nou govern no savenen , tot el contrari fins al dia davui, senzillament, he tingut lopini duna persona que diu que aix sera una guerra, jo la vull evitat, espero que els altres tamb, per en tot cas, jo nomes defenso una manera de fer Calldetenes, i sempre estic de front, no com altres...
salut
  306:0
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes