Frum
Fils
Marc Verdaguer 01-03-2011 - 23:49:20
CALLDETENES HA DE PRORROGAR ELS PRESSUPOSTOS DE 2010
Des del grup de CiU i Independents de Calldetenes estvem esperant amb inters els pressupostos de lAjuntament per a lany 2011. s important per nosaltres poder comprovar com sha desenrotllat leconomia, els ingressos, les despeses, els deutes municipals amb provedors i entitats financeres, etc. per no ens ha estat possible. Pel fet que lequip de govern no ha volgut aprovar, ni tan sols passar per ple, la proposta de pressupostos per lany 2011, es prorroguen automticament els pressupostos de lexercici anterior.

No s gens habitual que un poble com Calldetenes prorrogui els pressupostos de lany anterior. Aix podria ser normal si lequip de govern estigus en minoria, per no s el nostre cas. No hi ha gaires casos com el nostre aqu a Calldetenes. Com tenint majoria absoluta es prorroguen uns pressupostos? La legislatura mostra smptomes clars d'acabar amb la mateixa inconsistncia que va comenar. La majoria de govern ha mantingut la incapacitat d'analitzar, reflexionar i comprendre dels pressupostos i estats dexecuci anteriors.

Quelcom greu ens temem. Estan volent ocultar a l'oposici o al poble el desastre de la gesti econmica, precisament ara que s any electoral?. No ho sabem. Per si que ens agradaria que lequip de govern expliqus i aclars tots els dubtes que han sembrat amb aquesta decisi. Considerem imprescindible trobar una sortida factible a les dificultats econmiques locals, i el fet de prorrogar el pressupost no ajuda gens sin el contrari: prorrogar el pressupost t el risc de gastar ms diners dels que toquen a lespera dels nmeros definitius.

En lactual crisi econmica s de vital importncia fer els canvis pertinents en els pressupostos per a canviar el rumb, i no pas mantenir-los. Esperem que la gent de Calldetenes tingui en compte com shan gestionat els diners durant aquesta legislatura, com shan fet servir prstecs per finanar inversions, com ha empitjorat el romanent de tresoreria fins a uns nivells que mai havien estat tan dolents, i com sha volgut anar fent una mica daqu i una mica dall, per donar imatge de normalitat, per que no sha acabat res del que es va comenar.

Seguirem doncs esperant a veure quin dia, el govern es lleva i decideix que ja ha arribat l'hora d'aprovar el pressupost per aquest any 2011.
  291:0
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes