Frum
Fils
Marc Verdaguer 30-08-2010 - 23:38:31
Nova web de l'ajuntament i mapa de patrimoni cultural del municipi
El Mapa de patrimoni cultural de Calldetenes ja est disponible on line
El document recull i posiciona tots els bens culturals del municipi.
El web municipal de Calldetenes posa a disposici de les persones interessades la relaci d'elements del patrimoni cultural del municipi, a travs de la nova secci Mapa de patrimoni cultural de Calldetenes. Aquest nou recurs on-line ha estat elaborat per la Diputaci de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Calldetenes.

Recull els bens culturals del municipi a travs d'un mapa que posiciona els diversos elements patrimonials inventariats, amb fitxes, fotografies i la seva ubicaci mitjanant cartografia digital.

- Veure mapa patrimonial

http://patrimonicultural.diba.cat/index.php?codi_ine=08037


Fins aqu la notcia. Tal i com hem dit en altres ocasions la nova pgina web de l'ajuntament disposa d'una srie d'avanos i noves eines molt interessants per a donar a conixer el poble i en aquest cas relacionar els bens cultural de Calldetenes. Aquest instrument elaborat per la diputaci, amb collaboraci amb l'ajuntament, dna molta informaci sobre punts d'inters del poble, molts d'ells ben coneguts per tots nosaltres. Cal aplaudir aquesta iniciativa, remarcar-ne els bons resultats aconseguits i fer-ne una ampla difussi.

Cal recordar que al costat d'aquests avantatges (punts positius) de la nova web tamb hi ha alguns punts febles o coses a millorar. No sabem on van a parar els correus electrnics dirigits al nostre grup a travs de la pgina web de l'ajuntament perqu no n'hem rebut cap (ni se'ns ha avisat de cap) i ens consta que se'ns en han enviat. No volem pas pensar que passen per algun sistema especial de "filtre".
  280:0
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes