Frum
Fils
Marc Verdaguer 05-08-2010 - 00:29:08
Aclariments al Parlem-ne nm. 12
Aquests dies el grup de CiU i Independents de Calldetenes estem repartint en format paper (tamb en format digital) el darrer butllet d'informaci municipal, el Parlem-ne nm. 12, edici d'estiu.

En el butllet s'explica breument com est actualment el contencis de La Font d'en Titus entre Calldetenes i Sant Juli de Vilatorta. S'acaba aquesta notcia fent notar que, havent demanat a l'ajuntament les factures dels costos del contencis per part nostre (per part de l'Ajuntament de Calldetenes) al llarg de tots aquests anys, no se'ns ha donat resposta. En relaci a aquest fet, m'agradaria puntualitzar el segent: durant el perode de temps que el butllet estava a la imprempta per a la seva impressi, l'Ajuntament ens ha fet arribar algunes de les factures d'aquest contencis. Encara no hem pogut fer cap valoraci ja que no hi sn totes les factures (falten alguns anys) per hem trobat important explicar les coses tal com sn.

Per ms informaci sobre aquest tema o d'altres que us poguin sorgir llegint el butllet Parlem-ne, ens teniu a la vostra disposici per a comentar-ho i explicar-ho amb ms detall. Mentrestant que tingueu un bon estiu.

Salutacions  279:0
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes