Fòrum
Fils
Marc Verdaguer 05-08-2010 - 00:29:08
Aclariments al Parlem-ne núm. 12
Aquests dies el grup de CiU i Independents de Calldetenes estem repartint en format paper (també en format digital) el darrer butlletí d'informació municipal, el Parlem-ne núm. 12, edició d'estiu.

En el butlletí s'explica breument com està actualment el contenciós de La Font d'en Titus entre Calldetenes i Sant Julià de Vilatorta. S'acaba aquesta notícia fent notar que, havent demanat a l'ajuntament les factures dels costos del contenciós per part nostre (per part de l'Ajuntament de Calldetenes) al llarg de tots aquests anys, no se'ns ha donat resposta. En relació a aquest fet, m'agradaria puntualitzar el següent: durant el període de temps que el butlletí estava a la imprempta per a la seva impressió, l'Ajuntament ens ha fet arribar algunes de les factures d'aquest contenciós. Encara no hem pogut fer cap valoració ja que no hi són totes les factures (falten alguns anys) però hem trobat important explicar les coses tal com són.

Per més informació sobre aquest tema o d'altres que us poguin sorgir llegint el butlletí Parlem-ne, ens teniu a la vostra disposició per a comentar-ho i explicar-ho amb més detall. Mentrestant que tingueu un bon estiu.

Salutacions  279:0
Grup Municipal de Convergència de Calldetenes