Fòrum
Fils
Pep 02-11-2009 - 00:50:15
Calldetens.decideix
Bona nit,
Com sempre, la meva opinió es personal, demano que aquestes opinions s´entenguin com a politiques i sense cap problema personal amb cap de les persones que esmento.
Penso que aquesta proposta ja va neixer adultarada, es evident que sense espurne no hi ha foc, però, un cop endegada, el llogic es que els regidors es retirin a un segon terme, perque no ho fan?, doncs senzillament perque el que busquen es protagonisme, vull recordar que els regidors es millor que es mantiguin al marge en aquest referendum, i aixis ho fare jo, tot i mostrar les meves opinions, no participare en cap acte, no tinc cap inconvenient en que l´espardenya teatre sigui l´encarragada de portar a terme aquesta consulta, pero si el tinent d´alcade es el seu representant, llavors penso que no es valida, ja que he manifestat en una altre ocasió que aquest regidor te la democracia molt justeta,
nomes cal veure una de les seves propostes on imposa que els mails no vagin signats amb el logo de l´entitat que representa la persona en questió, crec que series un bon company d´en Garzon i l´Aznar, aquests ESPANYOLISTES poden apendre molt de vos, potser et conviden a la proxima llei antipartits, la qual ERC estic segur que i participara,
si a Calldetenes.decideix i hagues una entitat que estes a favor del NO, seria excluida? , perque segons les normatives que intenteu posar a Calldetenes decideix ,l´unic que val es el SI, doncs us dono un altre nom CALLDETENS DIU SI A L´INDEPENDENCIA o CALLDETENES DIU NO A ESPANYA, ( vaja com en quico) com podeu garantir el sentit de la democracia si no respecteu una senzilla signatura?
ANIMO A QUE ELS REPRESENTANTS D´UNA ENTITAT SIGNI AMB EL NOM DEL QUE REPRESENTA, i si no que assiteixi a titol individual, o que marxin d´aquesta manipulació,
garantir els drets de tothom es fonamental en qualsevol societat civilitzada,
salut
pep brachs
  246:0
Marc Verdaguer 11-11-2009 - 08:22:31
Re: Calldetens.decideix
En la reunió de dimecres passat es va sotmetre a votació aquest punt i la majoria de persones assistents va veure bé que cada persona pogués signar amb el nom de l'entitat de Calldetenes a la que forma part. Personalment ho trobo molt correcte. La plataforma "Calldetenes.decideix" està formada sobretot per entitats del poble, a banda de particulars i partits polítics. És per això que està molt bé que, almenys a nivell intern, es pugui firmar amb el nom de l'entitat que es representa. És una altra manera de fer poble i de conèixer més totes les entitats del poble. Ara, tal i com es va dir, cal anar en compte i tots els correus que van cap a l'exterior (cap a la coordinadora Osona Decideix) haurien d'anar signats per a Calldetenes Decideix i no per una entitat.

Segurament que la plataforma de Calldetenes no va néixer com hauria hagut de fer-ho idealment, vull dir amb més iniciativa per part de les entitats i menys dels partits polítics, però aquest fet ara mateix no ha de treure validesa al què és Calldetenes Decideix i el què vol aconseguir. Ara mateix a la plataforma per al referendum del dia 13D els organitzadors són entitats del poble i els partits polítics n'estem en un segon terme, tal i com ha de ser. Nosaltres els grups municipals, hi hem de donar recolzament però s'ha d'organitzar i tirar endavant des de totes les entitats que formen la plataforma.

Jo, particularment, des del meu punt de vista, tinc ganes i il·lusió perquè el referendum es faci al nostre poble, perquè surti bé i perquè la gent de Calldetenes pugui expressar amb tota llibertat la seva manera de veure Catalunya. També penso que és molt positiu treballar al costat d'entitats del poble i al costat dels altres grups municipals en un tema en el qual tots estem d'acord i que representa una oportunitat per a fer coses plegats. Naturalment que això no vol dir que a partir d'ara tots els grups polítics haguem d'estar d'acord en tot i que els plens siguin una bassa d'oli. Cada cosa al seu lloc: per parlar i fer coses per a la independència de Catalunya ho podem fer plegats, i per parlar i debatre afers de la gestió econòmica municipal ja ho farem a la sala de plens quan toqui, i lògicament que cada grup defensi correctament les seves idees i el seu plantejament.

O sigui que endavant amb el referendum sobre la independència de Catalunya a Calldetenes, i el dia 13 de desembre TOTS A VOTAR!
  247:246
Pep 13-12-2009 - 23:57:07
Re: Calldetens.decideix

Bona nit i bona independencia,


vull donar les gracies a tots els organitzadors de  la consulta popular, i també a tots els Calldetenencs per el vot afirmatiu, avui toca celebració...


salut


pep brachs

  248:247
Grup Municipal de Convergència de Calldetenes