Frum
Fils
Pep 02-11-2009 - 00:50:15
Calldetens.decideix
Bona nit,
Com sempre, la meva opini es personal, demano que aquestes opinions sentenguin com a politiques i sense cap problema personal amb cap de les persones que esmento.
Penso que aquesta proposta ja va neixer adultarada, es evident que sense espurne no hi ha foc, per, un cop endegada, el llogic es que els regidors es retirin a un segon terme, perque no ho fan?, doncs senzillament perque el que busquen es protagonisme, vull recordar que els regidors es millor que es mantiguin al marge en aquest referendum, i aixis ho fare jo, tot i mostrar les meves opinions, no participare en cap acte, no tinc cap inconvenient en que lespardenya teatre sigui lencarragada de portar a terme aquesta consulta, pero si el tinent dalcade es el seu representant, llavors penso que no es valida, ja que he manifestat en una altre ocasi que aquest regidor te la democracia molt justeta,
nomes cal veure una de les seves propostes on imposa que els mails no vagin signats amb el logo de lentitat que representa la persona en questi, crec que series un bon company den Garzon i lAznar, aquests ESPANYOLISTES poden apendre molt de vos, potser et conviden a la proxima llei antipartits, la qual ERC estic segur que i participara,
si a Calldetenes.decideix i hagues una entitat que estes a favor del NO, seria excluida? , perque segons les normatives que intenteu posar a Calldetenes decideix ,lunic que val es el SI, doncs us dono un altre nom CALLDETENS DIU SI A LINDEPENDENCIA o CALLDETENES DIU NO A ESPANYA, ( vaja com en quico) com podeu garantir el sentit de la democracia si no respecteu una senzilla signatura?
ANIMO A QUE ELS REPRESENTANTS DUNA ENTITAT SIGNI AMB EL NOM DEL QUE REPRESENTA, i si no que assiteixi a titol individual, o que marxin daquesta manipulaci,
garantir els drets de tothom es fonamental en qualsevol societat civilitzada,
salut
pep brachs
  246:0
Marc Verdaguer 11-11-2009 - 08:22:31
Re: Calldetens.decideix
En la reuni de dimecres passat es va sotmetre a votaci aquest punt i la majoria de persones assistents va veure b que cada persona pogus signar amb el nom de l'entitat de Calldetenes a la que forma part. Personalment ho trobo molt correcte. La plataforma "Calldetenes.decideix" est formada sobretot per entitats del poble, a banda de particulars i partits poltics. s per aix que est molt b que, almenys a nivell intern, es pugui firmar amb el nom de l'entitat que es representa. s una altra manera de fer poble i de conixer ms totes les entitats del poble. Ara, tal i com es va dir, cal anar en compte i tots els correus que van cap a l'exterior (cap a la coordinadora Osona Decideix) haurien d'anar signats per a Calldetenes Decideix i no per una entitat.

Segurament que la plataforma de Calldetenes no va nixer com hauria hagut de fer-ho idealment, vull dir amb ms iniciativa per part de les entitats i menys dels partits poltics, per aquest fet ara mateix no ha de treure validesa al qu s Calldetenes Decideix i el qu vol aconseguir. Ara mateix a la plataforma per al referendum del dia 13D els organitzadors sn entitats del poble i els partits poltics n'estem en un segon terme, tal i com ha de ser. Nosaltres els grups municipals, hi hem de donar recolzament per s'ha d'organitzar i tirar endavant des de totes les entitats que formen la plataforma.

Jo, particularment, des del meu punt de vista, tinc ganes i illusi perqu el referendum es faci al nostre poble, perqu surti b i perqu la gent de Calldetenes pugui expressar amb tota llibertat la seva manera de veure Catalunya. Tamb penso que s molt positiu treballar al costat d'entitats del poble i al costat dels altres grups municipals en un tema en el qual tots estem d'acord i que representa una oportunitat per a fer coses plegats. Naturalment que aix no vol dir que a partir d'ara tots els grups poltics haguem d'estar d'acord en tot i que els plens siguin una bassa d'oli. Cada cosa al seu lloc: per parlar i fer coses per a la independncia de Catalunya ho podem fer plegats, i per parlar i debatre afers de la gesti econmica municipal ja ho farem a la sala de plens quan toqui, i lgicament que cada grup defensi correctament les seves idees i el seu plantejament.

O sigui que endavant amb el referendum sobre la independncia de Catalunya a Calldetenes, i el dia 13 de desembre TOTS A VOTAR!
  247:246
Pep 13-12-2009 - 23:57:07
Re: Calldetens.decideix

Bona nit i bona independencia,


vull donar les gracies a tots els organitzadors de  la consulta popular, i també a tots els Calldetenencs per el vot afirmatiu, avui toca celebració...


salut


pep brachs

  248:247
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes