Frum
Fils
Pere Vinyeta 24-04-2009 - 13:48:47
El Frum Pobles a la nova web d'Osona.com
Sembla ser que el Fòrum Pobles no és un espai que mereixi cap interès per part dels seus administradors. Jo, malpensat de mena, penso amb la possibilitat de que el ser un espai no controlat, pot haver estat ingrat pels poders de sempre (mediàtics i municipals) que hagin pogut influïr en un evident afany desmotivador dels participants.

És per això que els he fet un escrit al Fòrum general on els retrec la seva manca d'interès -més palesa ara amb la nova versió d'Osona.com- i els insto a redreçar-ho o, fins i tot, a que em deixin a mi tenir cura d'aquest espai de diàleg municipal.
  222:0
JPP 24-04-2009 - 15:58:39
Re: El Frum Pobles a la nova web d'Osona.com
Hola Pere,

Tu sempre buscant espectacle !!

Si els administradors et permeten que tu en tinguis cura, jo estar francament preocupat !!. No per mi que prou feina tinc, sin per quines seran les regles de joc.

Estic d acord amb els matisos tcnics que comentes, per la no participaci en el frum no te res que veure amb aix. Fa temps que et vaig deixar la meva opini quan em vas acusar de manipular-lo, a ella em remeto i no cal que em repeteixi.

Que tinguis sort en la nova creuada !!
  223:222
Pere Vinyeta 24-04-2009 - 17:02:28
Re: El Frum Pobles a la nova web d'Osona.com

Bona tarda JPP,

Hi veig una certa correlació entre la resposta que em donen al Fòrum d'Osona.com i el que m'escrius aqui...però, no em facis cas; se'm deu d'anar l'olla.

Allò de "em deixeu que el gestioni jo?" és, evidentment, una pregunta retòrica. No t'has de preocupar per les eventuals regles de joc que jo hi posaria, però a tall d'exemple, tot opinador que no coincidís amb els meus criteris seria cremat a la plaça Major.

La manca de participació potser no sigui degut als defectes del Fòrum Pobles però no hi ajuda gens... ja hi vaig tenir una enganxada quan algú utilitzava el meu nom com a anònim i els vaig dir el fàcil que era evitar-ho. Quan a que tu no hi posis els teus enllaços a Un Xic de Tot jo, que coincideixo amb el fons, no estic gens d'acord amb les formes. Jo el que hauria fet és dir-te que no s'admeten només enllaços  però que si hi publiques els articles hi ets benvingut.

Quant a la teva opinió... sincerament, m'he perdut. No recordo haver-te acusat de manipulador -malgrat que en siguis- però també tu m'has acusat de connivència amb els del Fòrum Pobles i potser dins de poc formaré part amb tu del grup dels acomiadats.

I ara permete'm unes floretes. S'ha de reconèixer que si tothom dediqués uns minuts a contestar tot allò que surt pels mitjans com tu fas, hi hauria un positiu contrast d'opinios que lamentablement, la indiferencia de la gran majoría, no posibilita.

Salutacions.

  224:223
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes