Frum
Fils
Pep 29-03-2009 - 21:28:16
Quants secretaris faran falta per una legislatura?
Hola,
Quan encara falten dos mesos per arribar a mitja legislatura i en plena polemica pel nomenament del secretari intervenor interi sr. Jordi Berenguer, voldria fer unes aportacions personals sobre el govern dESQUERRA en lutilitzaci de la figura per part del sr. Alcalde dels SECRETARIS .
En comenar la legislatura actual teniem la sra. FARA DIVA com a secretaria, substituta i de baixa per Maternitat, va accedir la sra. Bonache, uns mesos mes tard deixava el carrec segons el meu punt de vista per discrepancies amb lAlacalde. Llavors va accedir en Jordi Berenguer, que ja havia actuat en lanterior legislatura, en Jordi va preparar linformaci per el pla de sanajament que va dur a terme la Diputaci de Barcelona, aquest pla ja no el seguim perque ja no serveix segons el govern municipal d Esquerra. Tamb junt amb en Francesc que no es lArquitecte oficial de lAjuntament, son els complices daquest goven per impulsar obres polemiques, com les taules de contractaci dempreses no catalanes, vots de qualitat, plans urbanistics com el TORRENTAL, construccio dun pavell sense diner, inflar pressupostos sense que aix consti en ACTA, i alguna mes.
Finalment arriba una persona que ha guanyat la plaa de secretari interventor a nivell estatal, la sra. MACARENA LUPON, pero pocs mesos despres i degut al desgavell dels comptes municipals, i per no voler asumuir responsabilitats de mala gesti publica, un mal desquena la converteix en una victima mes del sr. MAS,
un alcalde que no dubte en escollir al seu amic de partit perque aquest assumeixi el que altres no volen, aix s, no sabem el cost daquesta irresponsabilitat, tot i que es presumiblement un home de lleis, intenta manipular els Regidors per tirar endevant uns pressupostos que no tenen ni cap i peus, aix era el dos de febrer, nosaltres denunciem que aquest nomanement no es correcte, i tamb anunciem la manera de ferho correctament, al 23 de mar surt lanunci a la prensa de convocatoria de plaa de secretari inter, ara si algun cosa no surt com es pensava sexplicara que la culpa es de c.iu. tal com va dir lAlcalde: per posar pals a les rodes, jo lhi vaig replicar que fes la feina ben feta i que no fes perdre el temps als altres, perque un Govern amb majoria absoluta pot fer el que vulgui sempre que compleixi la llei. 22 mesos fins a 6 secretaris, i segurament molts mes per finalitzar la legislatura, trist balan dun govern incapa de buscar secretari per un ple ordinari, pero si per el ple dels presupostos, masa trampes, un govern incapa dilusionar, que demostra incapacitat constant, un govern inmers en un cam de desproposits.
Finalment, la meva responsabililtat mobliga per no perdre els diners anticrisis den ZAPATERO que aquest punt consti en el proper PLE, perque quan sanuli el del 16 de febrer Calldetenes no es quedi sense aquesta subvenci.
Aquest forum es obert a tothom que vulgu participar, pero, shi algu es vol adrear personalment pot ferho a "[email protected]",
moltes gracies per el vostre temps,
pep brachs.  215:0
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes