Fòrum
Fils
Pep 14-10-2008 - 00:33:24
consum i turisme
  190:0
Pep 14-10-2008 - 01:00:40
Re: consum i turisme

bona nit apreciats veins i amics,


josep m. brachs roviró, he presentat la meva renuncia a la delegacio de treball de consum i turisme, per motius que ja avançava en altres aportacions en el forum de convergencia i unio e independents de calldetenes, i que segur en parlarem mes endevant, en tot cas, demanar comprensió en les persones que han dipositat confiança en la meva persona, espero que aquesta decisió sigui compartida per la majoria dels meus veins i amics, la vida te aquestes jugadetes, t´aparten del grup i alguns et senyalen com un esquirol. espero una nova oportunitat per poder treballar per calldetenes i poder demostrar la meva capacitat de treball, demano als companys d´erc., que en facin una reflexió d´aquesta renuncia, sino plantan cara el final seran complices de l´actuacio del sr. alcalde.

  192:190
Pere Vinyeta 14-10-2008 - 14:34:04
Re: consum i turisme

Benvolgut Pep,

Com ja saps, no m'ha estranyat gens la teva dimissió. El que si que m'estranyava és que durant un any mantinguessis la confiança en una pretesa delegació d'un alcalde que no sap, o no vol, o no pot delegar.

Al poc temps d'arribar a Calldetenes vaig constatar, dolorit, que el consistori calldetenenc presidit per en Jaume Mas actuava amb criteris absolutistes i presumptivament interessats. La destrucció d'un indret com El Torrental en fou un trist exemple.

Per si això no fos suficient, les eleccions del 2007 foren, al meu entendre, un gran frau a la població on el programa del partit d'Esquerra esmentava, a la pàgina 22, un únic quadre financer amb un suposat endeutament municipal decreixent.

Per altra banda, la negativa del llavors govern en funcions a donar informació amplia dels comptes de l'ajuntament als altres partits concurrents a les eleccions, deixava palesa la voluntat d'ocultació de la dramàtica realitat financera municipal.

Al meu entendre, la informació tendenciosa del programa electoral d'Esquerra i la negativa a donar informació de la situació comptable municipal, deslegitimen els resultats d'aquelles eleccions i ha estat un atemptat a la transparència que és el mateix que un atemptat contra la essència de la democràcia.

Pep, ets una persona íntegra i de gran vàlua; una d'aquelles persones que encara permeten creure en la ètica i la honestedat. Has fet be en sortir dels fems... però et convido i em poso a la teva disposició per netejar la cort.

Una abraçada,
Pere

  195:192
Pep 25-01-2009 - 23:01:40
Re: consum i turisme
Bona nit a tots,

Entenc que el meu escrit no pertoca en aquest fil.

Voldira donar el meu suport a la familia d´en Pere Vinyeta, ja que llegint un escrit al forum pobles d´OSONA.COM, un tal anomant Moreno l´invita a marxar del nostre poble, evidendment jo no ho comparteixo, seria llogic demanar als internautes que es manifestesin repudiant actituts com aquestes.

Els d´OSONA.COM, posen els escrit interesadament, ja que jo puc dir que molts escrits no es publiquen en aquest fourm, els administradors haurien de fer un esfoç per entendre la politica local de cada poble.

La critica ajuda a fer les nostres coses millor, crec que s´hauria d´acceptar com una manera de millorar el poble, a mes l´hi dona un altre punt de vista, equivocat o no pero necesari, sembla ser, que el que no s´accepta d´en Pere Vinyeta es el fet d´acusar al govern municipal de mala gestió economica, i cada dia que pasa es demostra aquest fet publicament.

Sr. PERE, anims, aquest govern de dificil credivilitat serà vençut...

salut,
pep brachs
  210:195
Pere Vinyeta 27-10-2008 - 01:23:46
Re: consum i turisme

Acceptació renúncia regidoria Josep M. Brachs


Acceptació renúncia regidoria Josep M. Brachs

  199:190
Pep 07-01-2009 - 00:32:59
Re: consum i turisme
Bona nit,
en el forum pobles d´Osona, un link cap a un xic de tot, insinua al sr. jpp, que el tal anomanat OBJECTIVITAT, podria recaure cap una persona de convergencia de calldetenes, que llegint el seu escrit dona pistes cap a la meva persona, vull dirli que no m´amago de res, per tant potser mes l´hi valdria al sr. jpp. , que busques cap al seu melich, ja que jo penso que l´autor es molt d´aprop seu, per tant les insinuacions que no faltin, totes maneres, ja se que li tinc pendent unes respostes que m´agradaria explicarles a titol privat, es per aixo que l´hi dono la meva adreça de correu:
[email protected]
per tal de contestar el que voste creu que jo no l´hi e fet, es mes, potser jo el tinc entre ull i ull, pero voleu dir que vos també amb teniu en molt d´apreci?
en fi en parlem en privat si vos voleu...
salut,
pep brachs
  203:199
JPP 07-01-2009 - 07:53:24
Re: consum i turisme
Benvolgut Pep.

Es difícil parlar d’ un mateix, però t’ asseguro que no tinc a ningú entre ull i ull, crec que no es la meva manera de fer. El que si passa es que discrepo de determinades actuacions en la vida municipal de Calldetenes, i tal com les penso les exposo en el bloc. Lamento si en ocasions no son del teu gust, tant com lamento que en altres ocasions no ho siguin de qualsevol altre.

Ja te fet arribar un correu per quedar i parlar del que convingui.

Salutacions cordials
  204:203
Pep 14-01-2009 - 00:46:23
Re: consum i turisme
Benvolgut JPP:

En la nostra xerrada, vaig admetre el meu error en quan a que el nivell de resposta que mereix qualsevol veí no va ser l´adequat en el temps, es per aixó que demano disculpes publiques a vos i a totes aquelles persones que van confiar en la meva persona.
salutacions cordials
Pep Brachs
  208:204
JPP 14-01-2009 - 07:35:27
Re: consum i turisme
Pep,

Crec que en la xerrada varem intercanviar forces opinions d’ una manera sincera, i encara que crec que el debat sobre els afers municipals es bo que sigui públic, sobretot si s’ inicia d’ aquesta manera, entenc i respecto les teves raons per fer-ho en privat. Crec que l’ estona que varem estar parlant va valdre la pena, i un cop trencat el gel segur que el diàleg ens serà molt mes fàcil.

Salutacions cordials
  209:208
Grup Municipal de Convergència de Calldetenes