Frum
Fils
Pep 14-10-2008 - 00:33:24
consum i turisme
  190:0
Pep 14-10-2008 - 01:00:40
Re: consum i turisme

bona nit apreciats veins i amics,


josep m. brachs roviró, he presentat la meva renuncia a la delegacio de treball de consum i turisme, per motius que ja avançava en altres aportacions en el forum de convergencia i unio e independents de calldetenes, i que segur en parlarem mes endevant, en tot cas, demanar comprensió en les persones que han dipositat confiança en la meva persona, espero que aquesta decisió sigui compartida per la majoria dels meus veins i amics, la vida te aquestes jugadetes, t´aparten del grup i alguns et senyalen com un esquirol. espero una nova oportunitat per poder treballar per calldetenes i poder demostrar la meva capacitat de treball, demano als companys d´erc., que en facin una reflexió d´aquesta renuncia, sino plantan cara el final seran complices de l´actuacio del sr. alcalde.

  192:190
Pere Vinyeta 14-10-2008 - 14:34:04
Re: consum i turisme

Benvolgut Pep,

Com ja saps, no m'ha estranyat gens la teva dimissi. El que si que m'estranyava s que durant un any mantinguessis la confiana en una pretesa delegaci d'un alcalde que no sap, o no vol, o no pot delegar.

Al poc temps d'arribar a Calldetenes vaig constatar, dolorit, que el consistori calldetenenc presidit per en Jaume Mas actuava amb criteris absolutistes i presumptivament interessats. La destrucci d'un indret com El Torrental en fou un trist exemple.

Per si aix no fos suficient, les eleccions del 2007 foren, al meu entendre, un gran frau a la poblaci on el programa del partit d'Esquerra esmentava, a la pgina 22, un nic quadre financer amb un suposat endeutament municipal decreixent.

Per altra banda, la negativa del llavors govern en funcions a donar informaci amplia dels comptes de l'ajuntament als altres partits concurrents a les eleccions, deixava palesa la voluntat d'ocultaci de la dramtica realitat financera municipal.

Al meu entendre, la informaci tendenciosa del programa electoral d'Esquerra i la negativa a donar informaci de la situaci comptable municipal, deslegitimen els resultats d'aquelles eleccions i ha estat un atemptat a la transparncia que s el mateix que un atemptat contra la essncia de la democrcia.

Pep, ets una persona ntegra i de gran vlua; una d'aquelles persones que encara permeten creure en la tica i la honestedat. Has fet be en sortir dels fems... per et convido i em poso a la teva disposici per netejar la cort.

Una abraada,
Pere

  195:192
Pep 25-01-2009 - 23:01:40
Re: consum i turisme
Bona nit a tots,

Entenc que el meu escrit no pertoca en aquest fil.

Voldira donar el meu suport a la familia den Pere Vinyeta, ja que llegint un escrit al forum pobles dOSONA.COM, un tal anomant Moreno linvita a marxar del nostre poble, evidendment jo no ho comparteixo, seria llogic demanar als internautes que es manifestesin repudiant actituts com aquestes.

Els dOSONA.COM, posen els escrit interesadament, ja que jo puc dir que molts escrits no es publiquen en aquest fourm, els administradors haurien de fer un esfo per entendre la politica local de cada poble.

La critica ajuda a fer les nostres coses millor, crec que shauria dacceptar com una manera de millorar el poble, a mes lhi dona un altre punt de vista, equivocat o no pero necesari, sembla ser, que el que no saccepta den Pere Vinyeta es el fet dacusar al govern municipal de mala gesti economica, i cada dia que pasa es demostra aquest fet publicament.

Sr. PERE, anims, aquest govern de dificil credivilitat ser venut...

salut,
pep brachs
  210:195
Pere Vinyeta 27-10-2008 - 01:23:46
Re: consum i turisme

Acceptació renúncia regidoria Josep M. Brachs


Acceptació renúncia regidoria Josep M. Brachs

  199:190
Pep 07-01-2009 - 00:32:59
Re: consum i turisme
Bona nit,
en el forum pobles dOsona, un link cap a un xic de tot, insinua al sr. jpp, que el tal anomanat OBJECTIVITAT, podria recaure cap una persona de convergencia de calldetenes, que llegint el seu escrit dona pistes cap a la meva persona, vull dirli que no mamago de res, per tant potser mes lhi valdria al sr. jpp. , que busques cap al seu melich, ja que jo penso que lautor es molt daprop seu, per tant les insinuacions que no faltin, totes maneres, ja se que li tinc pendent unes respostes que magradaria explicarles a titol privat, es per aixo que lhi dono la meva adrea de correu:
[email protected]
per tal de contestar el que voste creu que jo no lhi e fet, es mes, potser jo el tinc entre ull i ull, pero voleu dir que vos tamb amb teniu en molt dapreci?
en fi en parlem en privat si vos voleu...
salut,
pep brachs
  203:199
JPP 07-01-2009 - 07:53:24
Re: consum i turisme
Benvolgut Pep.

Es difcil parlar d un mateix, per t asseguro que no tinc a ning entre ull i ull, crec que no es la meva manera de fer. El que si passa es que discrepo de determinades actuacions en la vida municipal de Calldetenes, i tal com les penso les exposo en el bloc. Lamento si en ocasions no son del teu gust, tant com lamento que en altres ocasions no ho siguin de qualsevol altre.

Ja te fet arribar un correu per quedar i parlar del que convingui.

Salutacions cordials
  204:203
Pep 14-01-2009 - 00:46:23
Re: consum i turisme
Benvolgut JPP:

En la nostra xerrada, vaig admetre el meu error en quan a que el nivell de resposta que mereix qualsevol ve no va ser ladequat en el temps, es per aix que demano disculpes publiques a vos i a totes aquelles persones que van confiar en la meva persona.
salutacions cordials
Pep Brachs
  208:204
JPP 14-01-2009 - 07:35:27
Re: consum i turisme
Pep,

Crec que en la xerrada varem intercanviar forces opinions d una manera sincera, i encara que crec que el debat sobre els afers municipals es bo que sigui pblic, sobretot si s inicia d aquesta manera, entenc i respecto les teves raons per fer-ho en privat. Crec que l estona que varem estar parlant va valdre la pena, i un cop trencat el gel segur que el dileg ens ser molt mes fcil.

Salutacions cordials
  209:208
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes