Frum
Fils
JPP 02-08-2008 - 12:49:11
Els forums municipals
Benvolgut Marc,

Permetem que inici la meva aportaci a aquest frum, a part de felicitant-vos pel que representa l iniciativa, fent un comentari a la presentaci que fas, i donant el meu punt de vista sobre els frums de debat municipal en general.

Naturalment estic totalment d acord amb l exposici que fas demanant respecte per tots els que desenvolupeu una tasca publica al servei del poble (faltaria mes!!). Respecte que crec que ha de presidir totes les relacions, fins i tot quan no es fan des de l anonimat, mirant de deixar de banda tamb les insinuacions que poden semblar polticament correctes, per que en ocasions tenen altes dosis d agressivitat . La decisi de tenir que ser usuari autentificat, segur que ajudar a un millor funcionament, encara que en pugui reduir la participaci.

De la teva presentaci, jo dedueixo que obriu una porta mes perqu els vens, demanin , consultin etc... Penso que aquest punt es totalment insuficient si voleu realment que l informaci municipal circuli. Crec necessari que agafeu la iniciativa, i doneu la vostre opini de tots els temes que afecten al poble per petits que semblin, que anuncieu les vostres propostes, i que a l hora de fer-les procureu agafar compromisos . Obrir la porta noms pel s vens, trobo que es poc ambicis, i en certa manera una forma de passar-nos la responsabilitat de fer circular l informaci.

Se que el temps es un b escs i mes per vosaltres, per tamb penso que noms es fa l esfor d arribar als vens quan hi ha eleccions, tot i que aquest darrer any s hagin publicat un munt de butlletins, i s hagin fet un munt de modificacions a la web municipal, segurament tot amb molt bona intenci, per la majoria de casos totalment insuficients i fora de temps.

Per ltim segur que compartirs amb mi, l opini de que aquest servei de generar debat sobre els afers municipals, que pretn donar el vostre frum i en certa manera el bloc UnXicdeTot al que fa uns dies us vaig invitar a participar, tindria que figurar com un servei mes de la web del ajuntament, al marge dels partits politics i de personalismes. Els vens tindrem que disposar d un punt nic on es diposites tota l informaci municipal i les opinions que ens afecten a tots. Crec que aix si que seria un autntic consell assessor, on participaria qui vulgues, naturalment autentificat, i d on tots els partits i per suposat els vens, en podrem treure conclusions , sempre que s aconsegus una representaci suficient, i podrem deixar les webs i els blocs personals o de partits, per altres serveis.

Salutacions cordials
  156:0
Marc Verdaguer 04-08-2008 - 21:41:57
Re: Els forums municipals
Benvolgut JPP,

En primer lloc, et volem donar les grcies per a participar en el frum, i felicitar-te per a la intervenci ja que ha estat la primera intervenci daquest segon frum que hem obert el grup municipal de CiU i Independents a la pgina web del grup. El primer frum, tot i que anava b i a travs dell varem rebre algunes aportacions i preguntes, el varem haver de tancar perqu no era prou segur i rebem nombrosos atacs dspams o correus indesitjables. Esperem a travs daquest nou frum haver aconseguit solucionar aquest problema.

Hem optat el funcionament de que els usuaris shagin denregistrar i donar el seu correu electrnic, mitjanant el qual senvia la contrasenya o clau daccs al frum. Ara b, encara que es demani el correu electrnic, cada usuari pot decidir lliurement si participa en el frum amb la seva prpia identitat o b mitjanant un pseudnim. Esperem que aix ajudi a participar a persones que tenen molt a dir del poble, per que prefereixen fer-ho des de lanonimat.

En relaci a la funcionalitat del frum estem totalment dacord amb tu. No som del parer que amb lobertura del frum ja ho tenim tot fet, ni tampoc volem passar la pilota als vens. El frum s noms un comenament, un mitj per donar opinions i transmetre informacions, i una oportunitat als vens/es de Calldetenes a preguntar-nos, per rebre queixes, suggeriments, propostes i/o felicitacions. Estem contents quan sens para pel carrer i sens demana personalment el perqu dalgunes coses, per tamb ho estem quan es fa a travs de les noves tecnologies.

Ens illusiona aquest projecte i al mateix temps pensem que contribum perqu ms endavant hi pugui haver a la prpia web de lajuntament de Calldetenes un servei del tipus el regidor us respon, semblant al que alguns ajuntament ja han comenat a utilitzar, i que permeten que les persones del poble puguin demanar al regidor corresponent preguntes i suggeriments relacionats amb les seves competncies. Ara b, per arribar en aquest estat, no nhi ha prou en dir per Ple que shan dutilitzar ms les noves tecnologies, sha danar molt ms enll. El dia que tots els grups municipals de Calldetenes tinguin pgina web prpia amb servei de frum o similar ser el moment de poder-nos asseure i implementar-ho conjuntament a la web de lAjuntament. Animem als dems grups municipals a tirar-ho endavant, per ara per ara, lnic grup municipal de Calldetenes que t pgina web i que ofereix aquest servei de debat amb la gent del poble s el grup de Convergncia i Uni i Independents de Calldetenes. Moltes grcies per utilitzar-lo.
  157:156
JPP 05-08-2008 - 18:48:41
Re: Els forums municipals
Benvolgut Marc,

La meva opini es que el moment oport per donar les funcionalitats adequades a la nova web de Calldetenes, es ara. No cal esperar mes endavant, ni que tots els partits tinguin web ni frum.

Perqu esperar si ara la web es vol fer nova amb collaboraci amb la diputaci ?.

Perqu esperar si l ajuntament disposa d una persona que cuida el tema de la comunicaci, i que ha aconseguit treure un butllet al meu entendre molt satisfactori ?.

Perqu esperar si es disposa de pilots d exemples de webs d altres ajuntaments i de idees ? Al menys una desena del post del bloc UnXicdeTot en parlen.

Perqu esperar si al fer-se amb la diputaci com sembla que es vol fer, l ajuntament no tindr altre cost que la dedicaci d alguna persona al diseny?.

No entenc que un grup municipal com el de CiU, que va fer bandera durant la campanya de portar l informaci municipal a casa dels vens, ara proposi esperar.

La meva opini es que el moment d implementar aquests serveis es ara, i que el que cal es que l ajuntament faci l esfor de ser el mxim d ambicis, i la resta ens toca empenya perque aix sigui.
  158:157
Marc Verdaguer 16-08-2008 - 17:03:51
Re: Els forums municipals
Benvolgut JPP,

En primer lloc i com a punt de partida, et volia recordar que si no fos pel comproms assolit en les darreres eleccions municipals, amb la voluntat d'informar i oferir un nou vehicle de comunicaci amb el poble de Calldetenes, no estarem parlant des d'aquest frum.

En segon lloc, no em vaig explicar massa b en la meva anterior aportaci en aquest frum si llegint-la has pensat que ens havem d'esperar tant temps. Ja em contestars, per que s aquest frum si no s una manera de pressionar a l'ajuntament i als grups poltics municipals per tal de qu donin ms importncia a les noves tecnologies i les comencin a utilitzar amb ms freqncia per a transmetre informaci i comunicar-se amb el poble? El qu pretenia explicar en l'anterior intervenci s que les coses no neixen per generaci espontnia, i perqu funcionin b tots hi hem de creure. Els altres dos grups municipals no han demostrat, almenys fins el moment present, que pensen que les noves tecnologies sn importants per Calldetenes. Prova evident d'aquest fet s que cap d'ells disposa de pgina web i molt menys d'un mitj de dileg com s aquest frum que estem parlant.

Estic totalment d'acord amb tu, espero que la propera pgina web de l'ajuntament funcioni, ofereixi dileg i participaci, i estem a la disposici de l'ajuntament per a treballar perqu aix sigui, per no creus que si l'equip de govern penss en la importncia de les noves comunicacions no ho hauria implementat molt abans i estaria donant exemple des d'un frum o pgina web prpia? De manera semblant, tamb estic d'acord amb tu que est molt b que hi hagi un butllet d'informaci municipal de l'ajuntament i del grup municipal d'ERC a Calldetenes, ho trobo molt b i hem felicitat als dos pel fet d'haver tirat endavant aquests projectes. Ara b, mirant endarrere en les eleccions municipals, en el programa d'ERC no sortia res de fer un butllet d'informaci municipal. En canvi si sortia de manera destacada en els programes de PEM i CiU. Est molt b que l'equip guanyador agafi idees dels altres programes, per estars dacord amb mi que per a ells no era una prioritat. I parlant de programes, per a repassar-los i saber exactament qu deia cada un d'ells m'he trobat que a la xarxa noms hi he pogut llegir el programa d'un dels tres grups municipals. T'he de dir de quin grup o ho pots endevinar?

Finalment tamb magradaria explicar que reconec naturalment que el grup municipal de CiU i Independents de Calldetenes tenim moltes coses a millorar en el nostre cam de servei al poble, en aix estem treballant. Ara b, tamb magradaria que reconeguessis (ja s que aix pot resultar molt difcil per a tu) que almenys en el camp de les noves tecnologies anem per endavant als altres dos grups municipals. Crec que he posat bastants exemples i evidncies en aquesta intervenci al frum, i que el mateix fet que puguem estar dialogant en un frum, pensat i posat a disposici de Calldetenes, s una altra prova daquest fet i que serveix per a pressionar (duna manera molt positiva i constructiva) que lajuntament i els altres dos grups municipals facin el mateix.

Rep una cordial salutaci,

Marc Verdaguer i Montany
Portaveu CiU Calldetenes
  164:158
JPP 16-08-2008 - 22:32:57
Re: Els forums municipals
Benvolgut Marc,

No tinc cap dificultat en reconeixa, que en el tema de les noves tecnologies CIU va per davant dels altres dos grups municipals, i que el vostre frum es una forma excellent de pressi al ajuntament en aquest camp, al igual que ho es el bloc UnXicdeTot, o els comentaris que diferents persones del poble hagin penjat al frum del pobles , o puguin haver fet arribar als regidors o al alcalde. Es aix i ho reconec sense embuts, no se perqu et penses que em te que costar gens reconeixa una evidencia.

Permetem que desprs de dos anys (des de fora abans de les eleccions), de pressionar l ajuntament a nivell particular i des de el bloc UnXicdeTot, on pots trobar-hi un grapat d escrits reclamant serveis en el camp de les noves tecnologies , trobs la teva resposta massa tbia, quan parlaves o aix o vaig entendre, de que els altres grups tenien que avanar en aquest aspecte i desprs parlar-ne tots plegats,sense posar-hi cap termini. Aquesta es la ra de la meva resposta, si vols tu provocadora, per t asseguro que amb un nim totalment constructiu.

Efectivament CiU disposa d una web i d un frum (recent),mentre que els altres dos partits podrem dir que en tenen menys ganes. De totes maneres deixem que et digui que a la web de CiU hi trobo poques aportacions sobre quines son les vostres propostes, sobre que en penseu dels plens, sobre quines accions fan els vostres regidors etc, en definitiva de difondre l informaci per aquest mitja d una manera rapida i eficient. Cal mantenir per exemple, una continutat al informar de quan es celebren els plens, ja que l ajuntament que es qui en te l obligaci de fer-ho, no es capa de fer-ho d una manera digna, i vosaltres sembla que voleu cobrir aquesta mancana.

Que consti que no us recrimino res ja que se l esfor que representa, i que segurament teniu altres prioritats en el vostre treball pel poble, que estic segur que molts vens estarem encantats de coneixa amb mes detall. Jo per exemple que vinc freqentment als plens i que procuro estar informat del que passa, desconec que fa la regidoria de consum i turisme, i noms tinc molt lleugera idea del que fa la regidoria que tu representes, i si la tinc es bsicament per alguns comentaris que tu m has fet en alguna ocasi. Estic segur que feu mes del que em penso, i per aix crec que cal explicar-ho. Que consti que tampoc la tinc d altres regidories que no son de CiU.

Pel que fa al frum confio sincerament que sigui un xit, de fet m he decidit a participar-hi de seguida que m ha semblat que podia ser seris, i podia aportar-hi la meva opini. Crec que tamb per aix estem debatent en aquest frum no solament perqu CiU l hagi creat.

Si et tinc que ser sincer, penso que CiU mantindr una actitud passiva davant el frum, esperant que alg faci aportacions per donar-hi una resposta mes o menys poltica, i t asseguro que m agradaria equivocar-me.

Si els butlletins de CiU i PeM varen aconseguir que l ajuntament i fins i tot ERC publiquessin el seu butllet, fet que tamb reconec sense embuts, perqu ara que l ajuntament vol fer una nova web , amb una despesa mes o menys important si ms no de temps, no posem tots plegats la pressi necessria perqu d una vegada es faci una cosa ben feta ?. Perqu no presenteu juntament amb PeM, una moci reclamant una llista de serveis que considereu necessaris i obligueu a votar-ho en ple ?. Si voleu, s puc fer arribar una llista dels diferents serveis que donen altres ajuntaments, i que he reclamat al nostre en multitud d ocasions, per tal de que en feu un anlisi i mireu si podeu arribar a un acord sobre si val la pena tirar-los endavant.

Crec que cal aconseguir d una vegada, fer un salt qualitatiu en els serveis que ofereixi la web municipal i tancar d una vegada aquest debat , que penso que es dels mes senzills de resoldre si deixem de banda personalismes. Si l equip de govern no vol fer-ho, al menys que quedin en evidencia, i que a vosaltres us llueixi l intent.

Salutacions cordials
  165:164
Marc Verdaguer 16-08-2008 - 23:54:53
Re: Els forums municipals
Hola de nou JPP,

Grcies per les teves sinceres opinions. Naturalment que estic d'acord amb moltes de les teves idees. Des del grup municipal de CiU i Independents de Calldetenes, estem contents de poder oferir aquest servei i nova via de comunicaci amb la gent del poble, per som conscients que no s suficient. s noms un primer pas i que hem d'anar ampliant les possibilitats i explicar amb ms detalls la nostra dedicaci a l'ajuntament i a les regidories, entre daltres coses.

D'altra banda tamb aprofito per a comentar-te que t'agafo la paraula de presentar una moci demanant uns serveis necessaris (comparables amb els que donen altres ajuntaments) que shaurien de poder fer a travs de la nova pgina web de lAjuntament. Nosaltres tamb en tenim algunes idees, com per exemple, fotografia al costat del nom dels regidors juntament amb direcci de correu electrnic personalitzada per cada regidor (tal i com es fa a molts ajuntaments), entre daltres. En aquest sentit s important impulsar-ho les persones que pensem que val la pena potenciar-ho, independentment del partit poltic de cadasc. Ben mirat, al final ser una millora de lajuntament al servei de totes les persones del poble.

Salutacions,

Marc Verdaguer i Montany
Portaveu CiU Calldetenes
  166:165
JPP 17-08-2008 - 12:00:25
Re: Els forums municipals
Benvolgut Marc,

Molt agrat per la teva rpida resposta. Crec que amb cinc o sis missatges hem arribat a compartir en bona part una opini molt propera pel que fa a la web.

Et far arribar per correu electrnic, un resum de temes que penso que podria tenir la nova web, per si algun no l haveu tingut present, i considereu convenient afegir-lo a la vostre proposta. Com et deia l alcaldia ja els te de fa dies, i potser pot haver-hi un consens i treballar tots plegats, per donar resposta a un tema, que com et deia en la meva anterior aportaci, crec que es dels mes senzills de resoldre, amb una mica de bona voluntat per part de tots.

Salutacions cordials
  167:166
Pep 15-09-2008 - 21:57:16
Re: Els forums municipals
APRECIATS VEINS I AMICS:

Tot i que jo prefereixo xerrar amb la gent i aix veure els seus sentiments i conixer de prop el seu dia a dia al poble, no puc deixar escapar una eina de comunicaci com aquest frum per fer unes aportacions a ttol individual.

Com tots sabeu, a finals de lany 2007 lalcalde va fer-me confiana en la delegaci de treball en forma de Regidoria de Consum i Turisme, ell va marcar els objectius de la mateixa, que jo crec que he complert, tot i que parlant amb vens i companys de candidatura, lhi vaig presentar una nova proposta per Calldetenes a finals de gener per, per algun motiu, des de llavors nomes se mha convocat a una reuni de treball (convocatria que se mavisava a les 2 del migdia per a les 8 del mateix vespre). Penso que aquest motiu es deu a les al.legacions que vaig presentar al tamcament de lexercici del 2006.

Els regidors de Convergncia i Uni e Independents per Calldetenes, no tenim acord de govern amb els nostres companys dEsquerra, tothom ens trobara per sumar, per millorar Calldetenes, s per aix que hem votat a favor de les propostes presentades per el govern municipal com linstitut, el pavell poliesportiu, el camp de gespa artificial i un llarg etc., fins i tot els pressupostos municipals de lany en curs, uns pressupostos que ja anem apedaant, i que els regidors de CiU varem aprovar tenint en compte que no ens apujvem els nostre sous, i es que encara que siguin pocs diners, Calldetenes en necessitara molts per fer front a linforme de lauditoria que esta fent la Diputaci, i que esdevindr en una puja de tributs que actualment ja paguem ms que alguns municipis vens, fins i tot algun servei mes car que la nostra vena ciutat de Vic.

En aquest temps hem treballat amb els vens afectats per el mercat, buscant solucions als problemes daparcament, de sorolls, de circulaci, de ordre, i fins i tot de salut publica, per no hem aconseguit el que volem, parades de mes qualitat i ubicar-lo al polingon industrial.

Tamb hem treballat amb la Plataforma El Torrental, buscant dileg en les dues parts, on el Regidor dUrbanisme fins i tot va fer arribar el projecte de restauraci als membres de la plataforma, sembla que aix el va deixar fora de la taula de contractaci i adjudicaci dobres de urbanitzaci del pla parcail El Torrental.
Segueixo pensant que les noves instalacions esportives podien cohexistir amb el medi natural, i el que nosaltres anomanem la Diagonal de Calldetenes, amaga canvis importants per Calldetenes.

Tamb ens hem ofert per solucionar el conflicte de la Font den Titus, penso que el nostre govern en fa un us partidista, ja que la Generalitat no pagar cap indemnitzaci i lajuntament de Sant Juli ho far tard, malament, i per molts menys diners del que ens diu el nostre Alacalde.

Els comptes municipals tamb hi hem fort ja que abans de les eleccions quasi ning de Calldetenes no sabia lendeutament del nostre municipi, tot i aix es fan irregularitats com convocar la comissi de comptes amb retard, presentar els tancaments anuals a la Sindicatura de Comptes fora de termini, fins i tot tinc un estat dexecuci del pressupost a 30 de juliol mal fet, un altre exemple es que ara que estem tancant el 2007 i per tant esta en exposici publica la comptabilitat, dos persones i jo (crrec electe, membre de la comissi de comptes) varem anar a fer us del nostre dret, per no el varem poder exercir.

Tots aquests temes em porten a pensar que tal com va dir lAntoni Bassas, la democrcia en aquest pas es justeta, el nostre tinet dalcalde va llegir el manifest de la diada passada com a postaveu del consistori, sense fer-lho amb consens ni tan sols fer-ne arribar copia als altres grups municipals, tamb puc afirmar que un empleat municipal em posa entrebancs en la meva tasca de regidor, negant-me informaci, i acusant-me de voler fer un govern a lombra... a Convergncia hi ha gent que vol sumar per a mi mempenyen cap a laltre cant.

SALUT I BONA FESTA MAJOR

Josep m. Brachs Rovir

  169:167
Pere Vinyeta 15-09-2008 - 23:22:14
Re: Els forums municipals
Benvolgut regidor Brachs,

He vist la teva aportació al fòrum i entenc que la fas en qualitat de regidor del nostre ajuntament i és per això que m'he permès adreçar-me a tu en funció del càrrec electe que tant dignament ostentes.

I voldria contestar ara per ara -el teu escrit dona per molt més- a allò que fa referència al Torrental en la meva qualitat de president de la Plataforma del mateix nom.

I el que volia és aprofitar una única i apropiada frase en la que esmentes la capacitat de coexistir instal·lacions esportives i medi natural. I vull ressaltar-ho doncs molt interessadament s'estan propagant infàmies respecte de la voluntat de la Plataforma i llurs membres quant als projectes de zona esportiva i urbanització endegat pel nostre consistori.

Les infàmies a les que em refereixo son les que tergiversen la voluntat inequívoca dels membres de la Plataforma de mantenir qualsevol ecosistema natural com ho és el Torrent de Sant Marc, fent-lo coexistir -com tu perfectament afirmes- amb les instal·lacions esportives que facin falta per la nostra població.

És inacceptable, diria més, és intolerable la demagògia d'aquells que propaguen afirmacions tendencioses tot fent creure que el que volem és frenar el progrés o, com afirma un anònim al Fòrum Pobles, “no ens agrada que es facin coses pel poble” (sic).

Considero una immoralitat aquestes afirmacions i voldria pensar que no surten de l'entorn d'aquells que es beneficiaran de la destrucció d'aquell paratge urbà; a la immoralitat, llavors, s'hi sumaria el cinisme de qui en treu un profit personal amb menyspreu per la natura i pels membres d'aquesta comunitat.

Malauradament ja s'ha fet molt de mal al Torrental... el soterrament innecessari i la tala d'arbres han “expulsat” molta fauna que difícilment podrà recuperar-se. Veure als plànols de la urbanització un carrer amb nom “Torrent de Sant Marc” i un espai anomenat “Plaça dels Ocells” em sembla d'un cinisme esfereïdor.

Una abraçada i... no defalleixis.

Pere
  170:169
JPP 19-09-2008 - 18:41:20
Re: Els forums municipals

Benvolgut Josep,

Quan vaig llegir el teu escrit en aquest fòrum de CiU, em varen venir al cap un seguit de preguntes, que desprès de dubtar de si fer-ho o no, finalment m’ he decidit a traslladar-te.

Parles de la teva tasca con a regidor, i per poder formar-me una opinió sobre el que dius, penso que seria bo que em responguessis tres preguntes:

- Quin va ser l’ encàrrec que et va fer l’ alcalde ?
- Quines tasques has fet, per estar convençut d’ haver complert el que et va encarregar ?
- Que l’ hi vas proposar al alcalde que no va acceptar ?

Parles de la voluntat de sumar dels regidors de CiU i estic convençut que es així si parlem només dels regidors. Estic d’ acord amb tu com podràs comprovar en alguns dels escrits en el bloc UnXicdeTot, que no hi haurà altre remei que apujar impostos. En aquest mateix fòrum vàreu iniciar un fil, per debatre tranquil·lament sobre la situació financera, que pel que es veu heu abandonat, suposo que en espera de l’ auditoria de la diputació. En el darrer escrit en el bloc UnXicdeTot sobre aquest tema, a part de fer un petit repàs històric i donar la meva visió, apuntava alguns punts on pensava que es podia actuar. Quina seria la proposta de CiU, o la teva si vols parlar a títol personal, de com cal abordar el tema del dèficit ?

En referència al Mercat ja saps quina es la meva opinió, tot i que penso que amb la reducció de parades, i amb els canvis en l’ ordenació del trànsit, la situació ha millorat molt.

En el tema de la Font d’ en Titus, quina podria ser la aportació de CiU , que pel que dius l’ alcalde no accepta ?.

Dels entrebancs que et posen per accedir a l’ informació, penso que també caldria ser mes concret. En el debat de la passada campanya electoral, vaig sentir a la gent de PeM, dir que no havien tingut cap problema en accedir al que havien volgut, i això em xoca amb el teu comentari. Que demanes que no et donen ?

El teu escrit dona per obrir molts ”fils” segons la filosofia del fòrum de CiU, fer-ho així segurament ens facilitaria el debat.

Salutacions cordials

  171:169
Annim 21-09-2008 - 19:19:34
Re: Els forums municipals

Benvolgut JPP i companyia,

Perqu esteu tots tan d'acord en que l'nica mesura possible es apujar els impostos? Calldetenes som dels pobles que els tenim ms alts, estem en aquesta situaci econmica per culpa d'una mala gesti econmica que els catalans en diem "estirar ms el bra que la mniga". Hem de pagar tot el poble els errors d'una persona o d'un grup de persones? Alg em pot explicar que com s que estant en aquesta situaci tan delicada i sent un poble tan petit estiguem pagant dos arquictectes i dos secretaris a l'ajuntament? Aix no ho tenen ni a ciutats grans pero si a Calldetenes. Un clar exemple de que no es fan les coses ben fetes. Segur que se'n poden trobar molts ms i espero que vagin sortint i que els grups poltics, CiU o qui sigui els vagin destapant.

L'nica soluci que veig possible s apretar-se el cintur, a casa, al poble i a l'ajuntament, i no estic segur que els actuals poltics que tenim ho sapiguen fer.


  172:171
JPP 21-09-2008 - 20:45:00
Re: Els forums municipals
Benvolgut annim,

En cap cas jo he dit que l nica mesura possible sigui l apujada d impostos, de fet en un escrit sobre aquest tema del passat mes de febrer en el bloc UnXicdeTot, comentava alguns punts on jo crec que es pot incidir per reduir la despesa. El que jo dic es que coincideixo amb en Josep M. Brachs, en que possiblement caldr apujar els impostos, que es el que jo vaig entendre que ell apuntava en el seu escrit. Lgicament tamb penso que caldr fer un refinanament del deute, a part d altres mesures.

En diferents ocasions he proposat la revisi de despeses corrents com el consum elctric, el material d oficina o el telfon, i per suposat la despesa de personal, en definitiva el que tu en dius que els catalans anomenem apretar-se el cintur. Pots donar una ullada al meu escrit en el bloc UnXicdeTot sobre aquest tema, on pretenia respondre a la proposta de CiU d un debat tranquil sobre l estat de comptes, al que per cert no he rebut resposta, ni he llegit cap proposta de ning, tot i haver convidat a tots els grups a fer-ho.

No voldria dubtar de les teves fonts d informaci, per em costa de creure que estiguem pagant dos se secretaris i dos tcnics municipals. Si fos aix seria un lloc clar on es podria reduir la despesa, i de passada fer una bona estirada d orelles a tots els grups politics municipals per permetre que aix passi. S em fa difcil creure que sigui veritat, i crec que senzillament el que ha passat es que t has confs amb el canvi de secretari, canvi que l ajuntament no pot controlar, ja que no gestiona directament l assignaci d aquests llocs de treball.

Salutacions cordials
  173:172
Annim 21-09-2008 - 22:23:05
Re: Els forums municipals
Grcies per les teves aclaracions.

Ens haurem d'apretar el cintur de veritat, perqu en l'ho dels impostos ja estem a dalt de tot del ranquing. Si hi hagut canvi de secretari aix doncs perqu s'ha quedat l'anterior i en tenim dos? En quant a arquitectes municipals, tan aviat t'atn una noia com un home amb bigoti, i segons tinc ents els dos sn arquitectes municipals. Haurs de comenar a pensar en estirar les orelles a alg, per que sigui el qu decideix, perqu els altres dos grups pobrets no hi pinten res, almenys alhora de decidir.
  174:173
JPP 22-09-2008 - 07:22:30
Re: Els forums municipals
Benvolgut annim,

Desconec el que dius de la duplicitat de funcions, per crec que si en algun moment hi ha dos secretaris, voldria suposar que es pel trasps de funcions, i si hi ha dos arquitectes municipals, imagino que deuen cobrar per hores o per projectes.

En qualsevol cas si hi ha un funcionament deficient en algun d aquests crrecs, la primera estirada d orelles te que ser pel que decideix tal com tu dius, i la segona per els altres dos grups per no donar-la quan toca. O es que els pobrets com tu els anomenes, no tenen que fer oposici i explicar aquestes coses i la tenim que fer els vens ?.

Salutacions cordials
  176:174
Grup Municipal de PDeCAT de Calldetenes