Fòrum
Fils
Benvinguts/des a la nova secció de la pàgina web del Grup Municipal de Convergència i Unió i Independents de Calldetenes
No pretenem per mitjà d'aquest espai oferir una competència a un fòrum ja tan arrelat com pot ser el Fòrum Pobles de Osona.com, sinó que la nostra intenció és oferir un nou mitjà de comunicació al servei del poble. Qualsevol persona que desitgi plantejar alguna qüestió, aclarir algun dubte sobre el nostre municipi o bé tan sols ampliar la informació sobre un determinat tema podrà adreçar-se públicament al nostre grup municipal. També ho podrà fer naturalment per altre tipus de comentaris, no només per a preguntar, ja sigui per a donar-nos conèixer algun fet, animar, felicitar, suggerir, i perquè no fer-nos arribar també crítiques i desacords amb algunes decisions i/o plantejaments. Per la nostra manera de pensar i treballar pel poble acceptem les crítiques perquè entenem que aquestes ens ajuden a millorar com a grup, millorant al mateix temps el nostre poble.

El nostre compromís és treballar per a la transparència, per la màxima transferència possible de la informació i posar a disponibilitat de tots la informació municipal. És per això que estem il·lusionats a poder-vos oferir aquest servei i donar-vos resposta des d'aquest nou mitjà.

A diferència d'altres fòrums i espais d'aquest tipus, en aquesta secció tothom es veurà obligat a registrar-se. A registrar-se i facilitar el correu electrònic per tal de poder-vos recordar el nom d'usuari i contrasenya, i al mateix temps oferir un fòrum més personalitzat, més ordenat i amb una mica més de seriositat. Per a nosaltres treballar per Calldetenes és una compromís important, i pensem que la tasca que tots els grups municipals portem a terme es mereix un respecte, i no ens agrada quan des de l'anonimat es profereixen insults i rebutjos injustificats cap a persones que tenen la difícil tasca de compaginar vida laboral i família amb el difícil repte de treballar a primera fila per un poble i per un país. Esperem que el fet d'haver-vos de registre no us suposi cap impediment per a plantejar les vostres preguntes i fer que la informació circuli.

Gràcies per a confiar amb nosaltres.
Grup Municipal de Convergència de Calldetenes